logo-avenue-wp3

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Træf og stumpemarkeder

2018

VMV afholdt det årlige Stumpemarked d. 25. januar 2018. Denne gang prøvede vi at udvide stumpemarkedet til også at omfatte andre ting, som man kunne tage med til arrangementet, som i år var flyttet til Multisalen i Kulturhuset.
Ud over at der var en motorcykel til salg, var der også rigtig mange andre ting og sager med til dagen, bl. a. flot keramik, rigtigt gammel telefon, musikanlæg m.m.
Ved at udvide stumpemarkedet vil vi prøve ovennævnte koncept igen, så der også er noget for “pigerne”, så kan det ligfrem blive til en lille udflugt for familien.
Denne gang havde vi udloddet 2 flasker vin blandt deltagerne. Den heldige vinder blev Niels Bols.

2017

Så blev det traditionelle Stumpemarked i Korsør Kulturhus afviklet d. 26. januar 2017, og der var da nogle der havde ryddet op i det gamle år.

Det var ikke fordi der var tilmeldt så mange stande, men det lykkedes trods alt at diske op med stumper i begge sider i salen, og stumpemarkedet var igen i år velbesøgt, og der blev senere hygget i klublokalet.

Her lidt billeder fra aftenen:

2016

Søndag d. 13. marts 2016 deltog VMV i Kulturhuset´s Åbent Hus dag med en stand i Marmorsalen, hvor vi havde en flot stand, som Carsten, John og Rasmus sørgede for med en flot fremvisning af Deres MC´er. Åbent Hus dagen var velbesøg af gæster hele dagen og der var en god snak på standen, hvor der også kørte billeder fra mange af vore arrangementer på lille skærm på bordet. 
Tak til Carsten, John og Rasmus som stillede op med henholdvis en Honda VT 500 e fra 1985, og en Horex Regina 350 ccm fra 1954 og en Terrot 250 ccm fra 1929. Se flere billeder under billeder 2016

——————————————————————

VMV fik afviklet deres årlige stumpemarked som blev afholdt i Kulturhuset d. 28. januar 2016.
Det var velbesøgt af medlemmer og andre motorcykel-interesserede venner, som sluttede af med hyggeligt samvær i klublokalet.

Her er lidt stemningsbilleder fra aftenen. Der kan ses flere billeder under billeder 2016.

2015

VMV afholdt stumpemarked d. 15. januar 2015 i kulturhuset i Korsør og der blev “byttet” lidt rundt på sagerne og det var et vellykket arrangement med et halvt hundrede besøgende.

Der blev hyggesnakket både nede i kulturhusets sal og oppe i klublokalet og der var fundet mange stumper frem fra gemmerne, lige fra små bolte, bøger, horn og jordemodertaske m.m. 

Her lidt billeder fra stumpemarkedet d. 15. januar 2015. Flere billeder kan ses andet sted under billeder 2015.

Billed fra tidligere afholdt stumpemarked: 

Stumpemarked-003