Skip to main content

Afholdt Korsørløb d. 4. juni 2023 i flot vejr.

Så fik vi afviklet det 21. Korsørløb, igen med udgangspunkt fra Fæstningen i Korsør og denne gang med Kanonsalut så det kunne høres ud over byen.

Dagen startede med at deltagerne indtog morgenmad i Magasinbygningen og derefter holdt Byrådsmedlem Anders Nielsen en tale for forsamlingen, inden Kanonen blev skudt af, og starten gik kl. 10.00

Der var i alt 88 personer som deltog i arrangementet fordelt på 67 motorcykler, nogle med sidevogne. Hver enkelt deltager blev sendt afsted efter at Karl Åge fortalte om hver enkelte maskine og Kurt sørgede for starterne.

Løbet foregik fortrinsvis på de mindre veje. Første post var ved Espe Gods, hvor Carsten (formand) og Niels stod klar med opgaven at “samle ” et byskilt rigtigt.
Videre gik det til Kirkeskovskolen til Post 2 som var trækning af en klods i snor efter målestykke, siddende med ryggen til. I skolegården stod Eva klar til uddeling af frokosten som blev indtaget i skolegården. 
Efter pausen gik det videre til Post 3 som var på Kulturhuset i Korsør, hvor skolen her fejrede 100 års jubilæum med åbent hus. Motorcyklerne var klar til fremvisning, og i den forbindelse havde klubbens 2 medlemmer John Jørgensen og Kurt Sørensen stillet deres motorcykler til parade i Aulaen.
I skolegården havde Carsten og Niels byttet opgaven ud med en kringlet stålkonstruktion i rundjern og med en stålring med strøm på skulle føre den igennem uden at der var kortslutning. Der skulle en “rolig” hånd til denne opgave.
Videre gik turen tilbage til Fæstningen hvor Leif Rasmussen og Per Haagensen stod klar med den sidste opgave med pilekast, derefter blev pointkort samlet sammen så Kirsten kunne tælle sammen og finde vinderen som får lov til at være førstevælger på Gavebordet.

Nr. 1  blev Nikolai Larsen fra Nyborg som kørte på en Honda CB 350 (twin) K3 – på 2. pladsen blev det Benny Nissen fra Næstved som kørte på en Norton Commando 750 ccm og på 3. pladsen blev det Lasse Ougaard som kørte på en Suzuki T-350.

Det var et fantastisk vejr, på gensyn næste år.   

Her lidt billeder fra dagen – alle billeder kan ses under menuen “Billeder” 

Opgaveløsning ved post 1
Frokosten indtages på Kirkeskov Skolen
Post 3 på Kulturhuset
Vinderen af Korsørløbet 2023 – Nikolai Larsen fra Nyborg
Karsten klar på sin BSA
Eva sørgede for mad og drikke på post 2