Aflysning af Korsørløbet 2020

Til alle tilmeldte til Korsørløb 2020

Veteran Motorcyklens Venners bestyrelse har d. 11. maj 2020 afholdt bestyrelsesmøde og besluttet at årets jubilæumsløb er aflyst grundet situationen omkring Covid-19.

Bestyrelsen ser det ikke muligt at gennemføre løbet, grundet restriktioner som er udmeldt fra Regering og Sundhedsstyrelse.

Vi er selvfølgelig meget kede af at vi ikke kan gennemføre dagen, men vil vende tilbage til næste år og lave en dag hvor vi kan gøre som normalt med socialt samvær og nærhed som vi plejer.

Til de som har tilmeldt sig og indbetalt for dagen kan vi gøre følgende:

  1. Skal vi beholde beløbet som tilmelding til næste år?. Hvis vi ikke hører fra dig vil beløbet dække tilmelding til næste Korsørløb, som afvikles søndag d. 6. juni 2021.
  2. Vil du have dine penge tilbagebetalt?. Her skal vi have oplyst registreringsnummer og kontonummer og vores kasserer vil overføre det indbetalte til din konto. Skriv en mail med oplysninger til mail: formand@vmvmc.dk 

 Vi håber at motorcyklerne alligevel vil blive brugt flittigt.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores SMS service (kun for medlemmer af VMV) kan du gøre det ved at fremsende en mail med navn og mobilnr til: formand@vmvmc.dk

  1. og 3. torsdag i måneden vil vi arrangere fælles madpakketure med udgangspunkt fra Kulturhuset kl. 10.00. Første tur vil være torsdag d. 21. maj 2020 kl. 10.00. Vi vil lave grupper der passer med de forsamlings bestemmelser som er gældende.

Mange hilsner fra VMV´s bestyrelse

© VMVMC. All rights reserved.