Skip to main content

Træf og stumpemarkeder

2019

Så fik vi afholdt det årlige Stumpe og loppemarked i Kulturhuset i Korsør. Det er andet år at vi har andet med end stumper til motorcykler. I år var der bl. a. Værktøj, knallertstumper, keramik, porcelæn og meget andet.

Vi havde bl. a. haft indslag på Facebook gruppen Veteran Motorcyklens Venner og Sjællandske skrev om vores arrangement, og vi kunne se at vi i alt var mellem 80-90 personer til arrangementet, vel nok en tilfredsstillende aften, selv om der blev båret en del “tilbage” igen, men en hyggelig aften. I løbet af aftenen blev der trukket lod om et par fl. vin og Per Jørgensen var den heldige.

Se alle billederne i mappen Billeder 2019.

2018

Traditionen tro var Veteran Motorcyklens Venner igen til stede med pavillon og det hele ved efterårets Swapmeet i Nyvang.

Der var arrangeret fælleskørsel d. 7. oktober fra Vemmelev Kirke og efter morgenhilsen gik turen ud på de små veje med Nimbus Leif forrest på sin Nimbus med sidevogn. Undervejs måtte Leif dog holde en lille pause med Nimbussen, det var vist noget med nye stempler og han kørte jo også lidt frisk til. Så efter en lille pause forsatte “kortegen” videre til Nyvang. 

Vi landede på vores sædvanlige plads og Rasmus havde været tidligt afsted med bil og trailer, så vi kunne have Pavillonen det sted som Henning Bang havde fået arrangeret. Pavillon var sat op inden vi ankom og der kom flere medlemmer kørende efterfølgende, og jeg tror at vi var omkring 20 motorcykler fra VMV på dagen. Vejret var fint på dagen og der var stor aktivitet på hele Nyvang´s område.
Tak til Rasmus og Henning og de andre hjælpere som fik pavillon op og ned.

Her lidt billeder fra dagen, alle billeder ligger på hjemmesiden.

Fælleskørsel fra Vemmelev Kirke
Et renoveringsprojekt til salg i Nyvang
Kø ved Slagteren ved Swapmeet
Samling ved VMV´s Pavillon
Flot maskine ved stumpemarkedet

 

 

 

2018

VMV afholdt det årlige Stumpemarked d. 25. januar 2018. Denne gang prøvede vi at udvide stumpemarkedet til også at omfatte andre ting, som man kunne tage med til arrangementet, som i år var flyttet til Multisalen i Kulturhuset.
Ud over at der var en motorcykel til salg, var der også rigtig mange andre ting og sager med til dagen, bl. a. flot keramik, rigtigt gammel telefon, musikanlæg m.m.
Ved at udvide stumpemarkedet vil vi prøve ovennævnte koncept igen, så der også er noget for “pigerne”, så kan det ligfrem blive til en lille udflugt for familien.
Denne gang havde vi udloddet 2 flasker vin blandt deltagerne. Den heldige vinder blev Niels Bols.

Anlæg studeres nærmere
Sonja´s flotte keramik
Pænt besøg i Multisalen
Heldige vinder Niels Bols og formanden

2017

Så blev det traditionelle Stumpemarked i Korsør Kulturhus afviklet d. 26. januar 2017, og der var da nogle der havde ryddet op i det gamle år.

Det var ikke fordi der var tilmeldt så mange stande, men det lykkedes trods alt at diske op med stumper i begge sider i salen, og stumpemarkedet var igen i år velbesøgt, og der blev senere hygget i klublokalet.

Her lidt billeder fra aftenen:

God tilslutning
Måske noget der kan bruges
Frank og “Racerkøreren”
Dekorative hjælme

2016

Søndag d. 13. marts 2016 deltog VMV i Kulturhuset´s Åbent Hus dag med en stand i Marmorsalen, hvor vi havde en flot stand, som Carsten, John og Rasmus sørgede for med en flot fremvisning af Deres MC´er. Åbent Hus dagen var velbesøg af gæster hele dagen og der var en god snak på standen, hvor der også kørte billeder fra mange af vore arrangementer på lille skærm på bordet. 
Tak til Carsten, John og Rasmus som stillede op med henholdvis en Honda VT 500 e fra 1985, og en Horex Regina 350 ccm fra 1954 og en Terrot 250 ccm fra 1929. Se flere billeder under billeder 2016

Blik ud over VMV´s stand
Carsten, John og Rasmus
Lise og Bent på besøg

——————————————————————

VMV fik afviklet deres årlige stumpemarked som blev afholdt i Kulturhuset d. 28. januar 2016.
Det var velbesøgt af medlemmer og andre motorcykel-interesserede venner, som sluttede af med hyggeligt samvær i klublokalet.

Her er lidt stemningsbilleder fra aftenen. Der kan ses flere billeder under billeder 2016.

Bent og Søren på kig
Hans med lidt “smørelse”
Der studeres blade
Pænt fremmøde i salen

2015

VMV afholdt stumpemarked d. 15. januar 2015 i kulturhuset i Korsør og der blev “byttet” lidt rundt på sagerne og det var et vellykket arrangement med et halvt hundrede besøgende.

Der blev hyggesnakket både nede i kulturhusets sal og oppe i klublokalet og der var fundet mange stumper frem fra gemmerne, lige fra små bolte, bøger, horn og jordemodertaske m.m. 

Her lidt billeder fra stumpemarkedet d. 15. januar 2015. Flere billeder kan ses andet sted under billeder 2015.

Der snakkes i salen
Palle fortæller…
Saage overvejer…
Gode historier ….
Veldækket bord hos Leif

Billed fra tidligere afholdt stumpemarked: 

Stumpemarked-003

Et par flotte toppolerede BSA´er med på turen.
BMW
Ib med Bimmeren