Skip to main content

Ture

Åbent hus på Flyvepladsen i Gørlev d. 25. august 2019

Beretning af Carsten Bantz:

Vi var ca. 15 mc´er som mødtes ved Vemmelev Kirke i et forrygende sommervejr, høj sol og ingen vind. Vi kom først afsted ca. 9.40 da snakken og tiden gik. Nimbus Leif førte an på turen som gik af små veje, også en blind vej, men vi nåede da flyvepladsen kl. 10.15 og fik parkeret. 
Egon og Mette, Henrik og Erik Michaelsen var kørt sammen, Arne fra Gørlev kom og vi mødte Max og tilsammen var vi 20 der viste flaget fra klubben.
Det var et flot arrangement som flyveklubben havde stablet på benene. Der var opsat hoppeborg til de mindste børn og det vrimlede med flyvemaskiner, hvoraf en del fløj rundture med gæsterne. Modelflyveklubben Falken fra Fuglebjerg lavede opvisning med nogle store modeller og helikopter.
Det var en dejlig dag.

Se billederne fra dagen her: Åbent Hus på flyvepladsen 

 

Bornholm Rundt 2019

Beretning fra Niels Erik Pedersen:

Vi mødtes på Ingo tanken i Skovsø, som vi plejer. Der var 5 mc´er og 2 biler, Erik Michaelsen på Sunbeam fra 1951, Hanne Vianionpaa på BSA Goldstar fra 1951, Jan Christoffersen på Adler MB fra 1956, Henri Christiansen på Honda CBX 400 fra 1983, Niels Erik Madsen på Honda CB 400 N fra 1982, Egon Henriksen med Opel Ascona fra 1976 og Henrik Pedersen med Volvo 142 fra 1970 med mc trailer.

Vi kørte fra Slagelse kl. 8.30, vi kørte ad A1 til Ringsted, videre mod Køge. I Slimminge stødte Tonny Vermann til på en BSA Thunderbolt fra 1967. Derefter kørte vi videre mod Køge og derefter mod Øresundsbroen.
Vel ankommet til Sverige, holder vi spisepause på den første rasteplads. Vi kører neden om Trelleborg, holder igen en lille is pause på “Trekanten”, og kører videre mod Ystad, og ned til færgen. Da vi kommer ned til færgen har Hanne problemer med motoren. Det bliver hurtigt besluttet at læsse den på Henriks medbragte mc trailer og alle kommer om bord.
Vi ankommer til Rønne og kører mod Allinge hvor vi skal bo. Hanne må udgå af løbet, da det ikke var muligt at reparere hendes mc. Vi går ned på Margeritten i Allinge og spiser til aften.
Lørdag morgen skal vi være på cirkuspladsen i Allinge kl. 8.00, de første køretøjer kører fra pladsen kl. 9.00, ud på en ca. 118 km tur med 8 poster. Max Lunau på Norton fra 1960, Ole Jensen på Royal Engfield fra 1934 og John Jørgensen på Matchless fra 1955 kørte sammen. Vi andre kørte i samlet flok med Egon forrest, vi fik selskab af Kaj Pietras med MGA sportsvogn fra 1952. Ca. halvvejs på ruten ligger Nexøhallen hvor vi spiste frokost.
På vej tilbage til Allinge fik Tonny´s BSA problemer med 1. gear, men kunne køre tilbage til pensionatet. Der blev den så læsset op på Henriks trailer, som derefter blev døbt “BSA ekspressen”. Vi var tilbage i Allinge ca. kl. 17 som var mål.
Om aftenen var der stor fest i Nordlandshallen med uddeling af præmier til de tre vindere, vi deltog ikke, vi gik i stedet i byen og spiste, derefter lidt hyggeligt samvær.
Søndag mødtes vi igen på cirkuspladsen kl. 10.00. Der var præsentation af køretøjerne og kl. 12 var der røget sild og fiskefileter på Nordbornholms Røgeri og dermed var løbet afsluttet.

For at vinde skal man have så få point som muligt, – vinderen havde 59 point.
Kaj Pietras blev nr. 13 med 76 point, Henri Christiansen blev nr. 22 med 88 point, Jan Christoffersen blev nr. 43 med 121 point, Ole Jensen blev nr. 63 med 137 point, Niels Erik Madsen blev nr. 66 med 139 point, Tonny Vermann blev nr. 84 med 160 point, Henrik Pedersen blev nr. 85 med 160 point, Erik Michaelsen blev nr. 103 med 174 point, Egon Henriksen blev nr. 122 med 196 point og Johrn Jørgensen blev nr 147 med 257 point. – nogle kørte hjem søndag, mens andre ventede til mandag.   

 

Fællestur til indvielse af ny Vesthavn i Kalundborg i påsken 2019.

Her et lille resumé af turen til Kalundborg skrevet af Jan Larsen:

2. påskedag kl. 11.00 var der afgang fra Kulturhuset i Korsør, hvor vi var 11 maskiner samlet. Theis havde lagt en fin køreplan for turen derop. Ved Næsby Strand holdt Kasseren klar på Suzukien og så gik turen videre til tanken i Gørlev hvor der holdt en del klar til at køre med. Nu var vi oppe på 18 motorcykler heraf et par med med sidevogn hvor Mette var med i Guzzien.  

Madpakkerne blev indtaget undervejs ved Fugledegård Naturpark med udsigt over Tissø i god vind. Derfra gik det videre ud over de små veje op til indvielsen af Kalundborgs ny Vesthavn. Vi parkerede på første parket ved krydstogtskibet og lige efter ankomst kom der yderlige flere medlemmer til bl. a. Henning på BSA´en og Sonja på Velo´en, så vi var over en snes stykker samlet fra klubben. 

Der var indvielsestale og musik på kajen og vi fik kage og kaffe i teltet. Ud over motorcyklerne var der masser af specielbiler, veteranbiler  m.m.

Se alle billeder under “Billeder 2019”

Afgang fra Kulturhuset i Korsør
Opsamling undervejs til Kalundborg
Indvielse af ny Vesthavn i Kalundborg

Fællestur til flyvepladsen ved Slaglille juni 2018.

Veteran Motorcyklens Venner og Sjællands Nimbusklub var samlet til traditionel fællesspisning på flyvepladsen ved Slaglille onsdag d. 13. juni 2018.

Vi var 9 stk. MC der var samlet ved Vemmelev Kirke kl. 16.30, jeg havde lavet en lille tur ud over landet nord om Slagelse på ca. 60 km, og i år var vejret med os, der er ikke kommet noget vand de sidste par måneder, bare sommer og sol, vi havde en god tur til Slaglille.
Vi var på flyvepladsen lidt før kl. 18.00 til den traditionelle fællesspisning, der var en del der var kørt direkte der hen, vi var 25 samlet til spisning, solen skinnede men det blæste noget så de fleste foretrak at spise inde, og så var der de mere vejrbidte der sad ude og spiste.
I år var det VMV´s tur til at give kaffe og kage, jeg havde igen i år fået lavet vores logo kage hos Toms Bageri i Korsør, alle fik hvad de kunne spise, der var også nok til flyveklubens medlemmer.
Der var flere der var oppe at flyve, vejret var til dette og ved 20.30 tiden begyndte folk så småt at sive hjem efter en god aften.

Beretning fra

NIMBUS Leif.

Leif på flyvepladsen med VMV´s kage

Se flere billeder fra arrangementet under “billeder 2018”

 

Damp og Nostalgi i Nyvang 2017

d. 5 august 2017 var det tid til Damp og Nostalgi i Nyvang ved Holbæk, hvor VMV havde en stand på pladsen.

Theis oplyste at de var 7 som startede fra Vemmelev Kirke kl. 9 og kørte samlet der op. Klubbens pavillon var til dagen opsat i tilfælde af dårligt vejr, men vejret blev jo udmærket til arrangementet hvor der var “godt” med damp på pladsen. Der var mange ting at se på og specielt en Damp bil som der blev studeret nærmere.

Her lidt billeder fra dagen:

VMV´s standplads i Nyvang
“Teltholder” Henning som ankermand for dagen
Flot præsentation af mc´er
Stanley Dampbil årgang 1919

Se alle billederne fra dagen under bjælken “Billeder”

 

Flensborgturen d. 12. -15. juni 2017

Der var god tilslutning til Flensborgturen så der var afgang med i alt 17 personer på 15 MC’er fra Q 8 tanken i Halsskov mandag morgen. Vejrudsigten havde ikke set for god ud, men havde heldigvis ændret sig til det bedre. Vi startede i tørvejr med en del kraftig blæst men alle kom fint over broen og vi kørte ned langs kysten til Lundeborg havn med stop undervejs ved Danmarks største sten ved Hesselager. Videre gik turen over Tåsinge, hen over Sydfyn langs kysten til Faaborg med stop på havnen, og derefter ud til Bøjden – Fynshav (de fleste fik vist fastspændt maskinerne) og videre ned langs Flensborg Fjord. Vi havde booket overnatning på Hotel Am Fjord som man kan sige var “småt men godt” og med reserveret plads i garagen til vore maskiner var det super og der var 3 min. gang til havnen og centrum. Bent havde sørget for at vi alle kunne sidde og spise sammen på Hansens Brauerei hver aften efter dagens oplevelser.
Turens 2. dag startede kl. 9.00 med sigte til Gottorp Slot i Schleswig og selvfølgelig af Bent´s tilrettelagte rute ud over de små veje. Turen gik videre til Kappel hvor vi holdt middagspause og derfra videre hjem til Flensborg.
På 3. dagen gik turen bl. a. over Dannevirke videre til Frederiksstad, en smuk by med kanaler og Hollandsk inspireret byggerier. Her holdt vi en længere pause og derefter gik turen videre nord på til Hein Gericke i Skandinavian Park hvor der også blev provianteret mandler m.m. i supermarkedet.
Torsdagen startede vi hjemturen med afgang kl. 9 og vi skulle med Alsfærgen tilbage igen kl. 11.00. På Fyn havde Bent fundet nogle gode bakker og vi gjorde holdt undervejs med en flot udsigt, inden turen gik videre til MC-Camp Fyn, hvor der var klar med et par stykker smørrebrød og Bent´s “runde” lagkage. Derefter gik turen hjem af de små veje, hvor en enkelt af deltagerne havde et lille “pitstop”, men skulle være kommet hjem til Sjælland igen. Det skal lige nævnes at en af deltagerne syntes at udsigten på Storebælstbroen var så god. at der var tid til at trække motorcyklen i nødsporet ned til Halsskov, hvor Carsten og jeg var behjælpelig med at få motorcyklen ind på Storebæltsvej så den kunne afhentes. Vejret var på vores Flensborgtur blevet bedre og bedre undervejs, og der blev besøgt mange flere steder undervejs end de ovennævnte steder. Tak til Bent for en veltilrettelagt tur.

Skrevet af Jan Larsen

Fra Flensborgturen 2017
Afslutning af dagens oplevelser med en kold Flensburger øl på hotellet
Gruppebillede taget på torvet i Frederiksstad
Smørrebrød og Bent´s kage indtages på MC- Camp Fyn på hjemturen

Se flere billeder under “Billeder 2017”

 

Uheldige Nyvang, Swapmeet, søndag d. 2. oktober 2016

Ved stumpemarkedet i foråret blev det snevejr og her i efterårets marked serverede DMI en vejrudsigt der kunne holde alle væk fra markedet. Vejret blev ikke så slemt, men skaden var jo sket, alle kræmmerne med det fine værktøj, såsom drejestål og andet som ikke kan tåle vand, meldte afbud.
I de få perioder med tørvejr, var der rimeligt med mennesker og her havde vi også lidt besøg på vores stand.
Rasmus og undertegnede var på pladsen til tiden og med hjælp af et par flinke medlemmer blev vores pavillon stillet op med to læsider, det virkede og den var stadig vandtæt.
Motorcykler var der ikke mange af, talte flere gange, der var kun 6, men tak til dem og også tak til de medlemmer der kom i bil og hilste på.
Det var så den sidste tur i år, et år som er gået alt for hurtigt, og hvor vi mange gange har haft brug for vores regntøj. På trods af vejret, har vi altid oplevet godt samvær på alle klubbens ture. Husk at rose turene til de medlemmer der endnu ikke har deltaget.

VMV´s Pavillon
Besøgende ved VMV´s stand
VMV´s standplads

Venligst Henning Bang

 

Fællestur til Røsnæs Fyr d. 17. september 2016

Lørdag d. 17. september 2016 havde Henning Bang-Jensen arrangeret en fællestur til Røsnæs Fyr og derefter besøg hos Per Larsen´s John Deere Udstilling i Saltbæk.  Vi blev i alt 23 deltagere, de fleste fra VMV, så der var fin tilslutning og vejret var fint.

Vi startede 5 stykker fra Korsør Skov og kørte videre over motorvejsbroen, hvor der kom et par stykker til og på Fedet ventede flere og turen gik videre op langs standen og ud til Landevejen ved Gørlev, hvor vi holdt et lille stop og fik flere med. Så gik turen videre af landevejen til til Kalundborg og vi fik lidt spredning på feltet, da lydpotten på en af mc´erne faldt af, så ligepludselig “dansede” der en lydpotte rundt mellem biler og motorcykler dog uden at ramme nogen. Vi fik samlet delene op og det viste sig at den var knækket af i metallet inde i potten, og så fik to-takteren en helt anden lyd.
I Kalundborg holdt Henning og resten af deltagerne klar og derfra kørte vi på en flot rute ud til Røsnæs Fyr. Velankommet gav Henning en kort briefing om stedet og havde sørget for at vi kunne komme op og se lokalet hvor overvågning af al sø trafik foregår fra og vagten fortalte om hvordan de holdt øje med skibe og registerer alle skibe som passerer. Røsnæs Fyr som er Sjællands vestligste punkt var også et besøg værd og for dem der “kunne” komme op på Fyret var der en pragtfuld udsigt i det flotte vejr. Der var også adgang til besøgscentret og det øvrige område.
Fra Røsnæs Fyr gik turen videre hen til Røsnæs Havn hvor vi spiste vore medbragte madpakker på trappesatsen ved det nybyggede (næsten færdigt) Fælleshus på havnen. Henning fortalte lidt om millionprojektet som han også havde været “ind over” og at Fælleshuset kunne benyttes af mange, og der var også en sauna igang på stedet, men vi havde ikke lige husket badetøjet.
Efter middagen fortsatte vi ud til Entreprenør Per Larsen i Saltbæk og så hans imponerende samling af de 44 John Deere maskiner og Per Larsen lavede en fin rundvisning i hallerne og vi fik også et kig ind hans andre “gemmer”. Henning sørgede for at have lidt drikkelse med i sidevognen og vi sluttede af med lidt kaffe/the m.m. som Per Larsen var vært med.

Et rigtigt godt arrangement med god deltagelse og stor Tak til Henning for den fine planlægning af turen.     

Samling i Kalundborg inden afgang til Røsnæs
Henning Bang giver information ved Fyret
Madpakken indtages ved nyt fælleshus på Røsnæs Havn
Per Larsen starter en af hans mange John Deere traktorer

Se alle billederne under billeder 2016.

Beretning fra Jan Larsen

 

Beretning fra VMV på Birkendegaard, lørdag d. 13. august 2016.

Der var mødetid kl. 8.00 ved Vemmelev Kirke for de som ville køre samlet. Vi var dog kun 4 som mødte op. Vejret var en smule efterårsagtig, men klart og ikke specielt koldt, så da klokken blev 5 min. over 8 og der ikke var flere mødt op, kørte vi med Klaus som fører, en lille omvej langs kysten op til Kalundborgegnen.
Ved 9.30 tiden nåede vi godt frem og havde kun fået enkelte stænk på visiret. Henning Bang stod klar og tog imod os og vi parkerede på plænen. Efter en tår kaffe, begyndte der at ankomme flere og flere medlemmer, som også stillede cyklerne op, så lidt op af formiddagen var vi pænt repræsenteret. Der ankom også nogle som ikke var medlem af VMV, så der var en udfordring i at præsentere klubben for at shanghaje nye medlemmer. Det var aftalt at et medlem skulle transportere vores pavillon i bil, så vi kunne sidde i tørvejr, hvis der skulle falde en byge i løbet af dagen, men han dukkede ikke op, men havde måske taget fejl af lørdag og søndag… eller hvad ved jeg.
Vi skulle køre en præsentations runde kl. 13.00. og selvfølgelig kom der en lidt langvarig byge lige op til, men den holdt dog et lille hvil, lige som vi skulle til at starte maskinerne. Den vendte dog hurtigt tilbage, men var ikke så heftig, så præsentationen blev gennemført i fin stil.
Der er ellers masser af køretøjer og teknik at se og opleve på Birkendegaard under deres Veterandage, så tiden går hurtigt, når man har gået et par runder. Der er også masser af besøgende som gerne vil have en sludder omkring vores cykler, som de kan huske, eller selv har haft engang, så det er jo oplagt at reklamere lidt for klubben. 
Først på eftermiddagen var der så småt nogle som startede hjemkørslen, men de fleste ventede til ved 4-tiden, hvor det sluttede for idag.
Hjemkørslen gik fint og i forholdsvis godt vejr for mit vedkommende og Matchlessen opførte sig eksemplarisk hele dagen, på trods af at den blev godt våd. Vi har ellers haft nogle uoverensstemmelser i den første del af året, men jeg tror at vi nu er blevet enige om at den skal opføre sig ordentlig.

MC hilsen fra medlem nr. 11

Theis Rosschou  

Se billederne fra Birkendegaard under billeder 2016 

 

 

Damp og Nostalgi i Nyvang lørdag d. 6. august 2016.

Her en lille beretning af Henning Bang-Jensen fra VMV´s udstilling ved Damp og Nostalgi i Nyvang.

Vi var 5 der ankom kl. 9.00 og Rasmus kom med den nye pavillon i bil, den kan desværre ikke være på en sidevogns cykel, så måske vi har et lille problem her, der må løses. Den er nem at stille op og er vandtæt. Der kom nogle byger som lovet, så vi husede både os selv og besøgende, som der ellers ikke var mange af, vejret var ikke for godt, derfor var mange udstillere ikke kommet, ærgerligt for Damptromleklubben, der var ingen knallerter, ikke mange biler og nogle få traktorer. En svensk damptromle kørte ræs på pladsen, var lige ved at lave hjulspind. Vi var nok den største gruppe, jeg talte ca. 20 cykler, både medlemmer og ikke. Trods regn ind imellem, havde vi en god dag, fik talt med mange om vor klub og mange andre ting.
Nyvangs egne emner var alle igang, mejeriet leverede varm mælk til kaffen, brugsen solgte kurve og mange andre ting, men vi kan ikke handle på bog mere, slagteren havde nylavet medisterpølse, men var udgået for rygeost og man kunne se et husmandssted fra før krigen. På pladsen kørte to jordmødre rundt med tasken bag på bedstemors cykel, efter dem en betjent også på cykel. En butik havde udstilling af kvinders underbukser, før og efter krigens, efter hvad jeg kan fornemme er G-strengs trusser kommet til senere.

Der blev meget vind på hjemturen, så Sonja måtte køre Nimbussen hjem, den er mere stabil over for vind.  

Se billederne under menu “billeder 2016”

 

Tur til Svæveflyveklubben tirsdag d. 14. juni 2016.

Afgang fra Vemmelev Kirke
Dækspark på flyvepladsen
Medbragte madpakker indtages.

Sjællands Nimbusklub og Veteran Motorcyklens Venner, VMV havde igen i år sat hinanden i stævne på Slaglille Svæveflyveklub, det var  29. gang at Nimbusklubben var med til dette arrangement og ca. 10. gang for VMV, så næste år der der 30 års jubilæum.

Jeg havde lavet en lille tur på ca. 60 km ud over stranden og nord om Slagelse til Slaglille, vi kørte fra Vemmelev kirke kl. 16.30 og var på flyvepladsen kl. 17.45, vi var 8 på MC og 1 i bil fra Vemmelev, vi plejer at være en del flere men det havde småregnet lidt med byger hele dagen, så det holdt nok nogle hjemme, vi fik ingen regn på turen.
Der var nogle stykker der var kørt direkte derhen, så vi var 9 fra Nimbusklubben og 16 fra VMV, men kun en NIMBUS, det må Nimbusklubben rette lidt op på til det 30 års jubilæum næste år.
Vi startede med med fællesspisning kl. 18 og derefter var der kaffe og kage til alle, og der var masser af kage, Ruth fra Glumsø havde været så flink at bage kage til os, Nimbusklubben og VMV skiftes til at give kaffe og kage, så til næste år bliver der noget at leve op til for Nimbusklubben. Efter spisning, kaffe og kage var der hyggeligt samvær og masser af dækspark, så det var igen en hyggelig aften.

Næste års arrangement på Svæveflyveklubben og 30 års jubilæum er onsdag d. 14. juni 2017.

Med venlig NIMBUS hilsen

NIMBUS Leif

 

SWAP-MEET i Andelslandsbyen Nyvang d. 4. oktober 2015.

Henning klar ved VMV
Ib med Bimmeren
Hygge ved VMV- bordet

Vi var 10 medlemmer som kørte samlet fra Vemmelev Kirke søndag d. 4 oktober. Vi kørte ca. 8.40 og det gik helt fint til vi nåede ved Slagelse, men så blev vi viklet ind i en fæl morgentåge, som fulgte os resten af vejen til Holbæk. Ib Jørgensen havde bedt mig om at føre an, da hen ikke havde briller på !!!. Der var max. 100 m sigt, så det gik ikke så hurtigt og jeg kunne kun observere to lygter i mit sidespejl, men jeg stoppede et par gange for at se om alle var med. Alligevel “mistede” vi Kurt Johansen undervejs, men jeg har set ham efterfølgende… så han er da kommet hjem igen.

Vi nåede frem lidt over 10 og der var ikke problemer med at komme ind ad “bagvejen” og finde ned til engen mellem frysehuset og mejeriet, hvor Henning ventede på os. Der kom yderligere nogle medlemmer i løbet af dagen, så der var god tilslutning. Der var en del som i løbet af dagen henvendte sig til mig for at høre om vores klub og maskiner, så det kan måske give et par medlemmer..

Selve stumpemarkedet er efterhånden så stort, at det fylder hele marken og breder sig op mod kirken, så det er nok det største i DK. Der var også “sort” af besøgende allerede fra tidlig formiddag. Det var dog lidt usædvanligt denne gang, fordi jeg ikke fandt så meget som en møtrik, jeg ikke kunne undvære, så det blev et billigt besøg i år.

Ellers er der udstillet fine køretøjer overalt, som man kan gå rundt og nyde synet af og jeg selv mødte mange venner og bekendte med samme interesse for klassiske køretøjer, som jeg har.

Det blev iøvrigt dejligt vejr op af dagen og jeg tror alle havde en dejlig og hyggelig dag. Nogle kørte hjemad i løbet af eftermiddagen. Vi nedlagde klubudstillingen ved tre-tiden og lagde kursen hjemad omkring kl. 16. Endnu en gang havde vi en dejlig klubtur og “mageløse” bragte mig sikkert hjem igen.

Tak for turen,

Theis

 Se flere billeder fra Nyvang her

 

Tur til svæveflyveklubben 2015

Tirsdag d. 16 juni var vi traditionen tro igen på Svæveflyveklubben i Slaglille, det er jo som det plejer at være, Sjællands Nimbusklub og VMV (Veteran Motorcyklens Venner) der sætter hinanden i stævne denne aften, der var ikke ret mange fra Nimbusklubben i år, der plejer altid at være mange derfra.
Vi var 21 MC´er og en bil, 26 personer ialt der startede fra Vemmelev Kirke kl. 16.30, jeg kørte forrest nord om Slagelse og Sorø, af små snørklede veje, vi nåede næsten til Ringsted og kørte derfra over Gyrstinge og Bjernede en tur på 1 time og 15 min., det blev denne gang til 60 km, der var en del der var kørt selv direkte derud, et hold fra Næstved var også dukket op, vi var ca. 45 personer der spiste vores medbragte mad samlet kl. 18.00, sad vi inde og spiste, for denne sommer lader godt nok vente på sig eller også driller den bare lidt, vejret var fint sol og tørvejr, men den kolde vind udeblev heller ikke denne aften.
Nimbusklubben og VMV har den aftale at vi skiftes til at give kaffe og kage til alle fremmødte, men det blev en billig omgang for Nimbusklubben i år, for der var vist en der havde glemt at melde at vi kom og hvor mange vi blev, så der var ingen kage, men der blev lavet kaffe, og der var også mulighed for at købe is, øl og vand, vi havde en god aften som vi plejer, men uden kage. Der var nogle stykker der var oppe og svæveflyve, da vejret var til dette og ca. kl. 20 begyndte folk så småt at sive hjemad.

De bedste eftersommer hilsner
Nimbus Leif

 

Tur til Swap Meet i Nyvang søndag d. 26. april 2015

af Theis Rosschou.

På trods af vejret, var VMV repræsenteret på Swap Meet i Nyvang søndag d. 26. april. Vi var  4 på mc og en i bil, som mødte op fra morgenstunden og selv om der var “lidt knas” med at få lov til at komme ind, så lykkedes det alligevel og vi havde en god dag.

Der var nok at se på og mange besøgende selv om vejret kunne have været bedre. Ved 14 tiden pakkede vi dog sammen, da der kom mere vedvarende regn, og kørte hjem igen.

Vel ankommet
VMV´s hjørne
VMV stand

 

Tur til åbning af Egeskov Slot 2015

af Jan Larsen.

Lørdag d. 25. april var der åbning af Egeskov Slot, hvor der nok var 3-4.000 besøgende på motorcykler. Vi var nogle stykker der mødtes på Q8 tanken om formiddagen og kørte “næsten” samlet til Egeskov, vi var et par stykker der “hængte” i betalingsanlægget til Storebælt i næsten 20 min., så vi fandt en mere direkte vej til Egeskov, og ankom næsten samtidig, inden at der blev lukket op for den specielle vej ind, der var lige et motionsløb der skulle startes og så var der adgang. Vejrudsigten var ikke for god til dagen, men på trods af det var der utroligt mange på de to-hjuledesom havde fået den gode idé. Der var som sædvanligt mange flotte motorcykler og meget andet at se på, bl. a en udstilling med cykler (trædecykler) fra gamle dage (USA). Ved 14 tiden gik turen hjem af, samtidig med lidt regn og så skal der igen vaskes og pudses og “nogle” skal jo også smøre.

Her lidt billeder fra dagen:

Møde på Q8 tanken
Leif´s nye tilbehør
Kan de klare broen
Ankomst Egeskov
Ankomst parkering
Godt parkeret
Oversigt fra højen
Egeskov Slot
Kø ved pølsevogn
Flyvs snak
Klassisk Vankel
Klassisk 2-takter
Klassisk Four
Terrot 500 ccm ca. 1932 Fransk motorcykel, høj kvalitet, sjælden i Danmark
Brdr. Dufoux fremstillede i 1895 en cykel med motor, det blev starten på velanset motorcykel.
En hurtig Engelsk amatørracermaskine med en 500 ccm Dominator motor
Cykeludstilling
Boneshaker, USA 1865
Singer tricycle, fra England 1884

 Turbeskrivelser

 
Her på denne side bringes beskrivelser af ture og andre oplevelser.
Send beskrivelsen og gerne billeder til mig på webmaster@vmvmc.dk

 

Et par flotte toppolerede BSA´er med på turen.
BMW
Ib med Bimmeren

brikendegaard