Skip to main content

Foredrag med Kurt Jacobsen i klublokalet torsdag aften d. 28. februar 2019

VMV afholder en foredragsaften med Kurt Jacobsen torsdag d. 28. februar kl. 19.00 -22.00 i klublokalet, Kulturhuset, Skolegade 1, 4220 Korsør.

Tema for aftenen er “Den gamle biograf” hvor Kurt begynder aftenen med at fortælle om nogle af hans maskiner og vi skal se en del billeder og senere på aftenen viser Kurt billeder fra Oldtimerløbet i 2018.

Lidt om Kurt Jacobsen:
Kurt´s interesse startede med at hans morfar, købmand Larsen i Korsør, havde købt en ny Presto med Richmotor, og da han ikke ville have den mere, fik Kurt den som 13 årig, da morfaren havde fået en NSU Fox, og den prøvede han også at køre på. Derfra kom interessen og han kom i lære som 15 årig på Korsør Motorfabrik (nuværende propelfabrik), hvor der blev lavet bådmotorer og Kurt aflagde svendeprøve ved at fremstille en krumtapaksel (som han stadig har). Som 18 årig køber Kurt en BSA B31 for 500 kr. og derefter griber det om sig.

Kurt har en fortid på Tøjhusmuseet, hvor han fik en kunstuddannelse på metalkonservering og arbejde der i 25 år. Derefter var Kurt ansat på Korsør By og Overfartsmuseum hvor han stoppede i 2016, og bruger nu en del tid på at vise film og fortælle om især knallerter og klassiske motorcykler, som han brænder meget for.

Kurt her i hans “hule”
Kurt Jacobsen
Kurt har en kærlighed til Knallerter