Skip to main content

Korsørløbet søndag d. 12. juni 2022 på Fæstningen i Korsør

Korsørløbet afholdes i år som 20 års JUBILÆUMSLØB på Fæstningen, Søbatteriet 7, Korsør. Her vil der fra kl. 9.00 være et bredt udvalg af motorcykler, i alle aldre, dog alle mere end 25 år gamle.

Efter fælles morgenmad, vil løbet blive sat i gang kl. 10.00, med et par velvalgte ord af byrådsmedlem i Slagelse Kommune, Anders Nielsen, som derefter affyrer et skud fra en sortkrudtskanon. Dette plejer at give genlyd over hele byen.
Der vil blive en kort præsentation af hver cykel, inden den sendes ud på en ca. 85 km lang tur i det vestsjællandske landskab.

Da det er 20 års jubilæumsløb i år er Korsørløbet delt op i 2 ruter, hvor der køres sydover om formiddagen. Turen køres bl. a. forbi Hulby, Fårdrup Espe, Vester Bøgebjerg og tilbage til  fæstningen, hvor der afvikles konkurrence (post 2) og frokosten bliver i år indtaget på fæstningen i Korsør. 
Efter middagspausen kører deltagerne ud på den 2. rute som går nord om Korsør til Halseby, Hejninge, Øster Stillinge Bildsø, Frølunde, Svenstrup og retur til fæstningen, hvor deltagerne forventes tilbage ved 15. tiden, hvor der vil være præmieuddeling umiddelbart efter. 
Undervejs på ruterne er der indlagt 2 poster, + en post på fæstningen, hvor der kan indløses point for løsning af opgaver, og på ruten er der også indlagt kontrolposter, hvor der skal klippes på medbragte kontrolkort.

Tilmeldingsblanket til Korsørløbet er her på hjemmesiden under menubjælken ARRANGEMENTER for oven og tryk nederst på “rullegardin”, hvor der er mere information.

Der vil i anledning af Jubilæet være ekstra flotte præmier. 

Ruten for Korsørløbet 2022 kan ses her. (tryk på billedet et par gange):

 

Vi glæder os til at se jer på dagen.