Skip to main content

Velafviklet tur med rundvisning på Borgen i januar

Så fik Veteran Motorcyklens Venner afviklet et nyere tiltag med en bustur til København med rundvisning på Christiansborg en fredag i januar og dermed var klubben i gang med det nye år.
Der deltog ialt 42 personer, og der var afgang fra Kulturhuset kl. 11.00 med lidt proviant til turen derind. Vi kørte en tur forbi Arenaen og fik en lille rundtur på Amager inden vi landede ved Christiansborg ved 13 tiden. 
Efter et lille sikkerheds tjek stod vor guide Henrik Brodersen klar til at tage imod os, og fik os mærket, hvis vi skulle fare vild på Borgen.
Som Henrik lovede kom vi en del rundt op og ned af trapper og fik set rigtig mange steder og interessante ting, og ikke mindst fortalte Henrik en del historie om Borgen. Der var sørget for at vi fik lidt vand til turen rundt og senere var der kaffe og kage.
Efter rundvisningen var vi ikke mere trætte, end at vi kunne spadsere hen til Rio Bravo og indtage en rigtig god gang stegt flæsk og her blev der under spisning uddelt præmier til vinderne af en lille gættekonkurrence i bussen som vi havde på vej derind.
Ved 19 tiden var alle mætte og vi steg på bussen som holdt ved Tivoli og var hjemme som planlagt.

Stor tak til Henrik Brodersen for en rigtig flot rundvisning.

Se alle billederne under “Billeder” 2019